10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

3. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

 

 

4. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

One Last Question!

A blonde, a brunette, and a redhead show up for the same job interview. The brunette is the first one to go in, and after filling out the forms and…

Read more

Four of Michael J. Fox’s kids have announced the awful news

Michael J. Fox, the talented actor, is not only famous for his roles in movies but also for being a proud father. He has four children with his wife of…

Read more

A Love Story That Will Warm Your Heart

Keith Urban, the talented and charming musician from Australia, has stolen the hearts of millions. But it’s his love story with actress Nicole Kidman that truly captivates us. In a…

Read more

If you find a “bleach” patch on your underwear, here’s what it means

The internet, with its vast amount of knowledge, is an incredibly helpful tool, perhaps the greatest invention of the last few centuries. Its ability to be a never-ending source of…

Read more

If a Tendon Raises Up When You Touch Your Pinky to Your Thumb, Here’s What It Could Mean

If a Tendon Raises Up When You Touch Your Pinky to Your Thumb, Here’s What It Could Mean Evolution is an interesting and enigmatic phenomenon. The idea that all mammals, including…

Read more

|| A MOTHER, DAUGHTER AND ? GUESS ?

A mother, daughter, and daughter’s mother-in-law enjoy a sunny day by the pool, sharing laughter and creating unforgettable memories. Their special bond shines through as they relax together in their…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *